Tady vám představím svoje blízké, taky sebe a to, co se mi líbí.Doufám, že vám to třeba taky něco dá :-P

mé oblíbené motto

3. 10. 2007 21:05
Rubrika: životní styl

Měj odvahu jít proti proudu!

                                                                       
http://www.skauting.cz/hranice/images/plavec2.jpg

  Tahle hláška se stala mojí oblíbenou hned, jak jsem ji poprvé uslyšela na přednášce Tomáše Řeháka na CSM v Klokotech. Skrývá v sobě hluboký smysl. Má nám především říct tohle:,,Neboj se vystoupit z řady! Žij jiným stylem života než tenhle uspěchaný a zkažený svět. Zastav se a uvědom si, co je správné bez ohledu na to, jak se chovají druzí. Nenech se strhnout špatnými vlivy dnešního světa. Neboj se mít vlastní názor. Naslouchej tomu, co ti říká Pán a jdi za ním, i kdyby jsi šel sám a proti všem ostatním. Neboj se a měj odvahu!"
   Doufám, že vás tohle motto zaujalo, je opravdu smysluplné. Mě donutilo přemýšlet o tom, jakým směrem se můj život ubírá a přišla jsem na to, že se docela snadno nechávám ovlivňovat, a to i špatnými názory většiny lidí kolem mě. Díky tomuto mottu jsem si to uvědomila. Dodalo mi odvahu, abych se snažila být co nejvíc in a trendy hlavně v Božích očích.

  A jak být in v Božích očích? ON ti to řekne sám, jen mu otevři srdce a poslouchej!!!

http://www.czp.cuni.cz/solidus/voda3.jpg
Zobrazeno 11076×

Komentáře

Jany

Ahoj Klárko, opravdu pěkné motto. Přeju Ti ať dokážeš žít, tak jak to tady píšeš. Někdy je to hodně těžké, ale jak Tě znám Ty to určitě dokážeš. Držím palce :-))

Betulinka

Heyy Klár-ko fakt dobrý, zaujalo mě to.(kdyžtak půjdem spolu:-))

manime

ty tady mas fakt skvely clanky:), jen tak dal!:)) (nekdy si rikam, ze by to moto potrebovalo slyset vic lidi, i nevericich..)

Zobrazit 3 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz